Een Amsterdam sexhouse, wat is dat nu precies? We hoeven je vast niet uit te leggen dat dit een plek is waar je seks kunt hebben. Maar hoe werkt dat in de praktijk? Er zijn veel misverstanden over de Amsterdamse sekswerker. En natuurlijk verschilt ook de werkwijze per soort sekswerker. Wij leggen je graag uit hoe een high class Amsterdam sexhouse in elkaar steekt. Dit is namelijk zeker geen achterstallig pand op een afgelegen plek, waar je alleen heen gaat om seks te hebben. In de praktijk kan een dergelijke club zelfs behoorlijk chique zijn!

Hoe ziet een Amsterdam sexhouse eruit?

Een Amsterdam sexhouse kan er van binnen behoorlijk chique uitzien. Het is namelijk niet verplicht om er seks te hebben. Je kunt er ook gewoon een drankje doen, in het bijzijn van een aantal knappe dames. Zoals veel mensen elders in het land naar de kroeg gaan, kun je in Amsterdam dus ook een club bezoeken. Veel van de clubs hebben dan ook een sfeervolle inrichting met comfortabele banken en een gezellige bar. Je kunt ze daarom ook wel als een uitgaansgelegenheid zien.

Intimiteit in een Amsterdam sexhouse

Natuurlijk heb je in een Amsterdam sexhouse wél de mogelijkheid om seks te hebben tegen betaling. Dat kan de eerste keer altijd even spannend zijn. De gastheer/-vrouw en de sekswerkers weten echter hoe ze jou op je gemak moeten stellen. Bij binnenkomst is het mogelijk om je seksuele voorkeuren aan te geven. Daarna kun je vaak rustig wat drinken aan de bar, waar je ook de dames beter kunt leren kennen. Indien je de dame mee wilt nemen naar een privéruimte, dien je daar uiteraard extra voor te betalen.

Ook de privéruimtes in een Amsterdam sexhouse zijn vaak ontzettend gezellig aangekleed. Zo hebben de ruimtes meestal een kingsize bed en in sommige gevallen zelfs een jacuzzi. Er zijn ook clubs waar dit de standaard is. Vrijwel altijd is er ook een geluidsinstallatie aanwezig. Wil je je privétijd met de dame in kwestie verlengen? Dan kun je dit aangeven en zal de dame in kwestie doorgaans contact opnemen met de host.

Wat zijn de voordelen van een seksclub?

Een Amsterdam sexhouse kent verschillende voordelen. In tegenstelling tot bij het online daten, weet je altijd wel ongeveer wat je te wachten staat. Je hoeft bovendien niet bang te zijn dat de ander op zoek is naar een serieuze relatie, en van dagenlang appen is geen sprake. Bovendien zien de dames in de club er natuurlijk erg goed uit. En je hoeft je geen moment te schamen voor jouw fantasieën.

Conclusie

De clubs in Amsterdam kunnen erg gezellig zijn. Niet voor niets staat Amsterdam hierom bekend. Als je een leuke plek zoekt om uit te gaan en om een spannende tijd te beleven, dan kun je vast en zeker in een Amsterdam sexhouse terecht. Overigens is het wel goed om te weten dat er veel verschillende clubs zijn. Het is dus geen slecht idee om vooraf wat onderzoek te doen naar een leuke sexclub Amsterdam.